Exclusieve Bedrijfscatering

Luxe hapjes bij recepties, bedrijfsfeestjes, vergaderingen of productpresentaties in de regio Utrecht - Amersfoort...

Bedrijven die op zoek zijn naar een luxe cateraar in de omgeving van Utrecht (Hilversum, Amersfoort of omgeving), zitten bij Cuisonne heel dicht bij het juiste adres. Al kookt Chef Olaf en zijn team natuurlijk ook in alle andere plaatsen en bedrijven in heel Nederland!


Voor bedrijven die hun belangrijkste relaties of eigen medewerkers eens culinair willen verrassen, komt een chef kok van Cuisonne op locatie de heerlijkste hapjes en gerechten maken en serveren.


Van een klein gezelschap van 25 personen tot groepen van meer dan 300 personen. Dat is ideaal voor recepties, jubilea, bedrijfsfeesten, product-presentaties of vergaderingen.

Catering de Luxe

meerdere gangen...

Voor het luxe catering menu serveert Cuisonne meerdere smaakvolle hapjes die we in overleg met u selecteren.


Bekijk de mogelijk gerechten die gecombineerd kunnen worden.


Samen met u maken we er een onvergetelijk moment van.

Reserveringsaanvraag

Het luxe catering menu stel je samen met de Chef ...


  • Pani-Puri balletje buffelmozzarella met tomatencompote en pesto 


  • Pata-Negra ham met bloedsinaasappelgel en Parmezaanse balletjes gedipt in hennepzaad


  • Goudvissenkom: kreeft&crab, wakame-sorbetijs, koraalkoekjes en goudvisjes van dashi


  • Gamba tempura met soja-uitjes, geserveerd in papieren doosje


  • Iberico procureur langzaam gegaard op de BBQ met kokos en Aloë Vera schuim


  • Tom-Kha-Kai soep


  • Crostini ossenworst met gerookte paling (gelakt en met soja-saus)


  • Hoorntje met duxelle (bospaddenstoelen)


  • Crême brulee eendenlever met dadeljam 


  • Zalm in kataifi deeg met wasabi-mayo en basilicum zeezout


  • Gamba gepaneerd in kroepoek


  • Carpaccio klassiek met pomodori-dressing, truffelmayo en pijnboompitjes


  • Sashimi tonijn met ceviche van dorade, balsamico rasp en pure olijven sap 


  • Gerookte 5-spice eendenborst met griekse yoghurt, komkommer en citroen-rozengel


  • Crôstini runderstoofvlees, USA flanksteak met sjalot-jus en schuim van Parmezaan


  • Mascarpone Amaretto taartje 


  • Mini Magnums: (huisgemaakte) pure choco golden framboos of mango praline (naar keuze)


Kosten catering-menu

Een luxe catering-menu is er al vanaf 25 personen. De kosten liggen tussen de

€ 40,00 en € 75,00 per persoon.


Dit hangt af van het aantal personen, het aantal gangen en de keuze van de amuse's.


Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en excl. reiskosten.

Dieetwensen en allergieën

Wij nemen vooraf contact met u op om eventuele dieetwensen te bespreken. Het is daarnaast mogelijk om vegetarische gerechten te bereiden.

Wij passen het menu graag met u aan, indien u andere wensen heeft. We maken graag een voorstel dat binnen uw mogelijkheden past.


Sommige producten zijn seizoensgebonden, in overleg zullen wij een alternatief voorstellen.

Vragen en reserveringen

Een reservering kan eenvoudig en snel online. Gebruik hiervoor onderstaande knop of stuur Cuisonne een e-mail.


U kunt Cuisonne natuurlijk ook bellen. Tijdens kantooruren kan dat op 06-53 52 95 57.


Heeft u nog vragen? Bekijk eerst de veelgestelde vragen. Zit uw vraag er niet bij? Stel uw vraag dan direct online.

Reserveringsaanvraag
Share by: