Wie altijd al eens een bijzonder diner heeft willen meemaken, heeft nu de kans om zijn of haar gasten te verrassen met een exclusief menu thuis. Het mooie is nog dat u er helemaal niets - maar dan ook echt niets - voor hoeft te doen. Cuisonne heeft alleen uw keuken nodig, voor de rest kunt u zich bij uw gasten voegen en genieten van een onvergetelijke avond.
Cuisonne kookt al voor groepen vanaf 20 personen. Dit kan doorlopen tot groepen van over de 100 personen (bij cateringopdrachten zelfs meer dan 300 personen). Het meest geboekte
diner aan huis met een Chef kan op maat worden aangepast aan uw wensen. Bovendien houden we rekening met voedselallergie (gluten, lactose ...).
Hoewel Cuisonne in het hele land actief is, worden de meeste diners door Olaf en zijn team vooral bereid in de regio rondom Amersfoort, Hilversum en Utrecht. Geboren en getogen in deze regio, is hij inmiddels dé privé Chef aan huis in Amersfoort, Soest, Baarn, Zeist, Bilthoven, Woudenberg, Hoogland en Leusden.
De heerlijkste gerechten kunnen worden gecompleteerd met een bijpassend wijnarrangement. Bij iedere reserveringsaanvraag nemen we alle opties en mogelijkheden vooraf samen door.
Een privé kok inhuren voor een onvergetelijke avond bij u thuis. Steeds meer mensen willen dit gewoon een keer meemaken. Zichzelf en hun gasten culinair laten verwennen door Chef Olaf en zijn team. Kies een van onderstaande opties.
Een exclusief diner met een privé Chef op een exclusieve locatie. Wie thuis onvoldoende mogelijkheden heeft of wie gewoon eens ergens anders luxe wil dineren kan via Cuisonne terecht bij een van de fraaie locaties.
De absolute topper in het programma van Cuisonne. Noem het gerust de 'signature dinner' van Olaf. Wie eenmaal Cuisonne into the Woods heeft meegemaakt, komt graag terug. Kom ook exclusief dineren in het Zeister bos.
Als je altijd met koken bezig bent geweest, is het geen verrassing dat je eindigt in de keuken. Maar eten bereiden in de keuken van een restaurant of bij de mensen thuis is nog wel een verschil.
Na zijn opleiding heeft Olaf Bouman uit Utrecht bij meerdere restaurants werkervaring opgedaan en het vak verder geleerd. Bij o.a. restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel en restaurant Tante-Koosje in Loenen aan de Vecht heeft Olaf diverse functies vervuld. Deze ervaringen nam Olaf mee naar zijn eigen bedrijf Cuisonne.
Chef Olaf Bouman, eigenaar en hét gezicht van Cuisonne, was de allereerste thuiskok van de regio Utrecht. Als een van de eerste thuiskoks in Nederland verzorgde hij vanaf de eerste dag opvallende en smaakvolle gerechten en diners bij mensen thuis.
De groei van het bedrijf zorgde ervoor dat Olaf naast een luxe diner-aan-huis ook op verschillende exclusieve locaties meergangen diners bereidde. Voor groepen van 15 tot wel 300 personen. Het bracht Chef-kok Olaf op de meest bijzondere locaties. Van authentieke panden in de binnenstad van Utrecht (u kunt nog steeds terecht bij Leeuwenbergh) tot koken op een eiland (de logistiek is even een uitdaging).
De vaste klantenkring van Olaf is nog steeds groeiende. Het steeds weer verrassen met nieuwe gerechten en een oogverblindende opmaak is het handelsmerk van een thuiskok die je een keer moet hebben meegemaakt.
Bekijk de opties van een
privé Chef aan huis of een
Chef op locatie waarmee hij jou en je vrienden of familie kan verrassen. Of neem ze mee voor een
exclusief diner in het bos!
Via bijgaand formulier kunt u uw vragen stellen of een reserveringsaanvraag doen. Bij een reserveringsaanvraag dient u alle velden in te vullen.
U ontvangt meestal meteen een antwoord.
De velden met een * zijn verplichte velden.
Chef-kok Olaf Bouman was een van de eerste thuiskoks in Nederland. De allereerste in de regio Utrecht - Hilversum - Amersfoort. Met zoveel ervaring -en creativiteit in de keuken- krijgt u een onvergetelijke ervaring voorgeschoteld.
Met Cuisonne zorgt Chef Olaf voor een onvergetelijke avond (of middag) bij jou thuis. Bij jullie op het bedrijf. Of op een van de mooie, exclusieve locaties waar Chef Olaf en zijn team u en uw gasten culinair zullen verwennen.
Bij u thuis kan er gekozen worden voor een diner aan tafel, een Walking Dinner of een BBQ. Bij recepties of (product)presentaties op uw bedrijf of afdeling gaat de luxe catering meestal in de vorm van een Walking Dinner. En als u zelf niet over voldoende ruimte beschikt, heeft Chef Olaf de beschikking over exclusieve locaties om een diner of Walking Dinner te verzorgen.
En hebben we u al over het unieke diner in het Zeister bos verteld…?
Cuisonne
Grote Wade 30
3439 NS Nieuwegein
Telefoon:
06-53 52 95 57
Gemiddeld 5/5 (19 reviews op Google)
Cuisonne | Privacyverklaring