Olaf Bouman

Ontdek de meest exclusieve thuiskok van de Randstad


Vanaf het allereerste moment was duidelijk dat Olaf kok wilde worden. Hij was altijd met eten bezig en bracht menig uurtje door in de keuken. Na de basisschool heeft Olaf verschillende opleidingen gevolgd om zijn vaardigheden te verbeteren en uit te breiden en het vak van kok verder onder de knie te krijgen. Van een koksopleiding op school naar een werkend leren traject waarin naast het opdoen van theoretische kennis vooral het koken in de praktijk kon worden gebracht.

De volgende opleidingen en curssussen zijn door Olaf met succes gevolgd:

  • Basis koks diploma
  • Diploma handelskennis voor de horeca
  • Diploma primair restaurant kok
  • Diploma voortgezet restaurant kok
  • Basisdiploma patisserie
  • Cursus suikertrek
  • Diploma ambachtelijk ijsbereiden
  • Cursus ijsspecialiteiten
  • Cursus suikersierkunst
  • Diploma ijsspecialist
  • Cursus Chocolade en bonbons
  • Diploma SVH leermeester

Na zijn opleiding heeft thuiskok Olaf Bouman uit Utrecht bij meerdere restaurants werkervaring opgedaan en het vak verder geleerd. Bij o.a. restaurant Ron Blaauw in Oudekerk aan de Amstel en restaurant Tante-Koosje in Loenen aan de Vecht heeft Olaf diverse functies vervuld.

Wilt u ook kennis maken met de specialiteiten van thuiskok Olaf Bouman van Cuisonne? Neem dan snel contact op met 06-53529557 of neem online contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Als er meerdere boekingen zijn op een avond, kan het voorkomen dat Olaf zelf niet aanwezig is. Alle gerechten zijn echter wel door Olaf voorbereid. Per locatie zorgt een collega kok van Cuisonne voor de laatste bereidingen en het serveren van uw gerechten.